En kurs som hjälper dig att hantera sug och osunt känsloätande,
förklarar vad som händer och som lär dig att
ta kontrollen över ditt småätande.

För vem
En kurs för dig som kämpar med sug, småätande eller brottas med känslostyrt ätande som får dig ur balans. Använder du maten för att dämpa stress, nedstämdhet eller som tröst när det känns jobbigt i livet? Då är den här kursen absolut för dig!

 

Du lär dig
Vad
som triggar igång ett sug
Varför det är svårt att motstå
Hur du återfår kontrollen
Hur matens blir din lösning
Att hantera framtida krissituationer

 

Syfte med kursen
Att ge dig verktyg och vägledning för att hantera både sug, småätande och känsloätande. En kurs som förklarar vad som får dig att tappa taget och som lär dig alla knep på hur du hantera både fysisk och emotionell obalans så du kan ta kontroll över ditt ätande igen!

Håll dig informerad om kursen!

VOP Kursnyheter

Kursen lär dig det här!

Kroppens egna språk

Kroppen har sitt eget språk och skickar ut sugsignaler när det saknas något eller när den befinner sig i obalans. Signaler som du måsta lära dig att tolka för att inte trilla in i ett svårhanterligt känsloätande. Här får du lära dig att tyda kroppens språk och förstå vad den säger till dig!

 

Mat som lugnar suget

En kropp som får i sig för lite energi eller näring triggar igång både sug, småätande och känslan av ”vill gärna ha lite mer”. Tankar som lätt leder till osunt ätande. Här får du lära dig att välja rätt typ av mat som hjälper att lugna både ditt blodsocker, belöningssystem och sötbegär.

Strategier som håller

Att hanterar sug och känsloätande startar alltid med att förstå och att ta hand om vad som triggar igång det. Bra planering och smarta strategier hjälper dig sedan att agera på rätt sätt så du klarar av att behålla kontrollen över ditt ätande även i de mest kritiska situationer.

Håll dig informerad om kursen!

VOP kursnyheter