Datum kommer...

Lär dig hantera sug och känsloätande

Vägledning för att återta kontrollen

Hantera sug och känsloätande

En kurs som hjälper dig att hantera sug och osunt känsloätande,
får dig att förstå vad som händer och som lär dig att
få tillbaka kontrollen över ditt småätande.

Håll dig informerad om när kursen kommer

Abonnera på VOPs kursnyheter här

För vem
En kurs för dig som börjar känna av sug och småätande igen och upptäcker att dina känslor har tendens att styra dig år fel håll. Här hjälper vi dig att klippa av banden till osunt ätbeteende så du inte drar med dig dessa vanor in i ditt nya liv som överviktsopererad.

Du lär dig bland annat
Att förstå vad som triggar igång sug
Hur du hantera sug med hjälp av maten
Tekniker som stöd och hjälp

Syfte med kursen
Att ge dig verktyg och vägledning för att hantera sug och känsloätande så du slipper känna  rädsla för att misslyckas igen och förstå att det hela handlar mer om en fysisk eller emotionell obalans i kroppen.

Kursen lär dig det här!

Kroppens egna språk

Kroppen är klok och vet exakt vad den behöver energimässigt och använder sig av olika signaler för att förmedla sina behov. Men är du lyhörda för dessa signaler? Här lär du dig att tyda kroppens språk och förstå vad du behöver göra just då?

 

Mat som lugnar suget

Kroppen behöver påfyllning av både näring och kvalitetsenergi för att hålla både blodsocker och belöningssystem i schack. Här får du lära dig att välja rätt typ av mat som hjälper dig att bibehålla lugnet i kroppen under hela dagen.

Strategier som håller

Att hanterar sug och känsloätande startar alltid med att förstå vad som triggar igång det. Bra planering och smarta strategier hjälper dig sedan att agera på rätt sätt så du bibehåller kontrollen på ditt ätande och undviker jobbiga konsekvenser.

Håll dig informerad om när den kommer!

Abonnera på VOPs kursnyheter här