Kurser

Stoppa ny viktuppgång!

 Ett coachande program som förklarar hur du gör!

Viktuppgång igen?

Här får du hjälp med att förstå vad som händer, att bli medveten om orsakerna bakom problemet och förklaringar på hur du gör för att stoppa viktuppgången. Ett coachande program som tar hand om hela problemet och som hjälper dig att omvandla gamla ovanor  till kreativt hälsotänk!
Pris: 690 kr för 6 månader

Bli fri från bantningstankar!

 Program online i 5 steg som förklarar hur du gör

Fått nog av bantningstankar?

Vem har inte kommit på sig själv att tänka bantning i stället för att äta tillräckligt, att tänka på förbud eller att fokusera mer på vågen istället för att må bra? Dags att ändra ditt sätt att tänka och gör slut med din gamla vikthistoria! Ett program i 5 steg som förklarar hur du gör!
Pris: 345 kr för  3 månader
Lanseras inom kort!

Justera kosten i 5 enkla steg

 Ditt  praktiska verktyg för kosten

Dags att justera kosten?

En minikursen är för dig som börjar tänja lite för mycket på gränserna med maten och upptäcker att du slarvar med dina måltider. Kanske brottas du med gamla ovanor som har kommit tillbaka eller har du trillat av vägen helt? Då är det här verktyget för dig!
Pris: 345 kr för  3 månader

Lär dig bygga nya kostvanor

 Din stora ”Handbok” efter operationen!

VOP Institutet online konsten att äta rätt

När nya kostvanor behövs!

Känns det svårt att veta vad och hur du ska äta efter din överviktsoperation? Här vägleder jag dig steg för steg med att bygga upp en ny baskosthållning som håller i din vardag. En kurs full med inspiration, verktyg, manualer att ladda ner och smarta tips och råd.
Pris: 1250 kr för 12 månader

Hantera sug och känsloätande

 Program online som vägleder och förklarar hur du gör!

Finns med på temalistan…

Ett coachande program där du får hjälp med att hantera sug och osunt känsloätande. Genom att bättre förstå de bakomliggande orsakerna och vad som händer så får du lösningarna som hjälper dig att återta kontrollen över ditt känsloätande eller småätande. Ett program som leder dig bort från oro och frustrationer.
Mer info kommer 

Kombokurser

 Kombinera en kurs med personlig vägledning

Kombokurser

Kombinera din onlinekurs med digital vägledning så får du ett personligt program där jag hjälper dig att ta dig genom kursens olika steg för att lättare integrera det du lär dig med ditt vardagsliv. Ett flexibelt sätt att lära och värdefullt stöd anpassat till just dina behov och förutsättningar.
Du väljer din egen kombo!

Välj kursen som passar dig bäst!

Här kommer du direkt till VOP Butiken!