Kurser

Lär dig bygga nya kostvanor

 Grundkurs om maten efter en överviktsoperation

VOP Institutet online konsten att äta rätt

Djupgående kurs

Känns det svårt att veta vad och hur du ska äta efter din överviktsoperation? Här vägleder jag dig steg för steg med att bygga upp en ny baskosthållning som håller i din vardag. En kurs full med inspiration, verktyg, manualer att ladda ner och smarta tips och råd.
Pris: 890 kr för 6 månader

Justera kosten i 5 enkla steg

 Snabbt, effektivt och enkelt!
Värdefullt verktyg vid behov

Minikurs

En minikursen är för dig som börjar tänja lite för mycket på gränserna med maten och upptäcker att du slarvar med dina måltider. Kanske brottas du med gamla ovanor som har kommit tillbaka eller har du trillat av vägen helt? Då är det här verktyget för dig!
Pris: 345 kr för  10 veckor

Stoppa ny viktuppgång!

 En kurs som hjälper dig upp på vägen igen!

Lanseras inom kort!

Bakom en viktuppgång finns där en eller flera orsaker. Jag hjälper dig att förstå vilka de är och lär dig att hantera dem på rätt sätt. Här bygger vi även grunden för en bättre relation till maten som för dig bort från bantning, misslyckanden och onödig tvivel.
Pris: 590 kr för 4 månader

Kombokurser

 Kombinera en kurs med personlig vägledning

Kombokurser

Kombinera din onlinekurs med digital vägledning så får du ett personligt program där jag hjälper dig att ta dig genom kursens olika steg för att lättare integrera det du lär dig med ditt vardagsliv. Ett flexibelt sätt att lära och värdefullt stöd anpassat till just dina behov och förutsättningar.
Du väljer din egen kombo!

Bli en mästare på att hantera maten!

Matens nya roll efter en överviktsoperation

VOP Institutet online gratiskurs

Gratis minikurs!

En gratis minikurs som hjälper dig att snabbt få kontroll över ditt ätande, 7 viktiga etapper med värdefulla tips och råd på hur du gör. Du får
lära dig hur du anpassar maten till ditt vardagsliv, veta vad du behöver lägga på tallriken och hjälp med att hanterar sug och känsloätande.
Pris: Bara att ladda ner!

Hantera sug och känsloätande

 Från matstress till matglädje utan frustrationer

Datum kommer

En kurs där du får hjälp med att hantera sug och osunt känsloätande. Genom att bättre förstå de bakomliggande orsakerna och vad som händer så får du lösningarna som hjälper dig att återta kontrollen över ditt känsloätande eller småätande. En kurs som gör att du slipper oro och frustrationer.
Datum kommer 

Välj kursen som passar dig bäst!

Här kommer du direkt till VOP Butiken!